tas dames
Fashion

Zo onderhoud je een dure tas

Als je lang hebt gespaard en eindelijk genoeg geld hebt om een dure tas te kopen, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk mee doen. Vaak zijn dure tassen van bijvoorbeeld Patrizia Pepe of Socha van goede kwaliteit en heb je er dus sowieso langer plezier van. Toch kunnen ook dure tassen lelijk worden wil je er gewoon zo voorzichtig mogelijk mee zijn. In dit artikel zullen we je een aantal handige tips geven, zodat je dure kwaliteits tas, zolang mogelijk mooi blijft!

Verschillende weersomstandigheden

Wanneer je de tas koopt is het goed om te kijken naar het materiaal waarvan de tas is gemaakt. Heb je bijvoorbeeld een leren tas, dan zul je er rekening mee moeten houden dat het niet goed tegen regen kan. Zorg er daarom voor dat je tas ingespoten wordt, waardoor er een beschermlaagje opkomt. Hierdoor zal het de regen afstoten in plaats van dat het erin trekt. Daarbij heb je ook su├Ęde en stoffen tassen, waarbij je ook goed moet letten op de weersomstandigheden. Vraag altijd bij aankoop aan de verkoper hoe je je tas daarvoor het beste kunt beschermen.

Wees voorzichtig met drink- en etenswaren

Belangrijk bij iedere tas, maar vooral bij een duurdere tas, is het voorzichtig omgaan met drink- en etenswaren. Water kan grote kringen op stof geven, dat je er niet meer uitkrijgt en ook etenswaren als yoghurt, banaan en rood fruit kunnen ervoor zorgen dat er vlekken in je tas komen die er niet meer uitgaan. Is het je toch overkomen? Probeer het dan met koud water weg te krijgen en laat het bij voorkeur over aan een specialist.

Openbare gelegenheden

Tot slot is het verstandig om voorzichtig te zijn in het openbaar. Denk hierbij aan het OV of gewoon een feestje. Je moet er hierbij opletten dat je je tas niet zomaar overal neerzet. In het openbaar zijn er vaak vieze plekken waar eten heeft gelegen of drinken is gevallen. Het zou zonde zijn als je precies je tas daar neer zet. Kijk daarom eerst altijd goed en zet daarna pas je tas neer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *