kapsel gezicht
Uncategorized

Zo kies je een kapsel wat perfect bij jouw gezichtsvorm past

Ben jij al meerdere keren thuis gekomen van de kapper met een kapsel waar je totaal niet blij mee was? Dan kan het zijn dat je een kapsel hebt laten knippen wat totaal niet bij je gezichtsvorm past. Om je gezicht zo goed mogelijk uit te laten komen, is het belangrijk dat je een kapsel kiest wat goed bij de vorm van je gezicht past. Als je je hier goed over laat adviseren, is de kans groot dat je de volgende keer wél tevreden naar huis gaat! In deze blog geven we je alvast een paar tips welke kapsels mooi staan bij welke gezichtsvormen.

Een rond gezicht

Heb jij een rond gezicht? Dan is het mooi om te kiezen voor een wat langer kapsel, tot op de schouder of langer. Helemaal perfect is het als je golven of slag in je haar hebt. Hierdoor worden de rondingen in je gezicht namelijk wat zachter. Je kunt beter niet kiezen voor kapsels die rondom je gezicht vallen en het breedst zijn bij de oren en wangen. Houd je volumespray zeker bij de hand voor wat extra volume op je kruin!

Een vierkant gezicht

Een golvend lang kapsel staat heel mooi bij een vierkant gezicht. Door het volume valt je kaaklijn wat minder op en zie je er wat zachter uit. Ook kun je kiezen voor laagjes of voor een schuine pony gecombineerd met halflang of lang haar. Heb je heel dun en futloos haar? Dan kun je ook kiezen voor hairextensions. Met hairextensions creëer je meer lengte en volume in je haar, waardoor je kapsel perfect staat bij een vierkant gezicht. Als je hairextensions wil kopen, kun je terecht bij Hairextensions Voordeel.

Een hartvormig gezicht

Halflang tot lang haar staat het mooist bij een hartvormig gezicht. Het is het mooiste als het haar golvend is en je jukbeenderen benadrukt. Vermijd kapsels met te veel volume op je kruin en kapsels die je voorhoofd benadrukken.

Een ovaal gezicht

Heb je een ovaal gezicht? Dan heb je geluk! Bij een ovaal gezicht staan namelijk een heleboel kapsels mooi. Je kunt bijvoorbeeld de mode een beetje in de gaten houden en hier je kapsel op afstemmen. Experimenteer gewoon lekker en zie wat je het beste bevalt! Of het nou een pixie-cut, een nonchalante golvende look of een schuine lok is, jij kan het allemaal hebben.