tassen bedrukken
Tips

Wil je een mooie tas? Laat hem bedrukken!

Tassen bedrukken: dat is pas persoonlijk

Tassen bedrukken is de manier om een tas persoonlijk te maken. Als je iemand bent die graag unieke modeaccessoires heeft, denk er dan eens aan om een unieke, persoonlijke afbeelding op een tas te laten bedrukken. Je kan elke kwalitatief goede foto gebruiken die je hebt. Dat brengt vele mogelijkheden met zich mee. Natuurlijk kan je een foto van jezelf en je vrienden laten afdrukken tijdens die fantastische vakantie aan de Franse zee, of van je gezinsleden. Maar  heb je ooit het gevoel gehad bij een iconische poster, foto of vergezicht: jammer dat daar geen tas voor is…. Dan heb je hier je oplossing: laat die tas gewoon drukken!

Tassen bedrukken: is dat wel mooi?

Tassen bedrukken is niet nieuw. Tegenwoordig zijn er vele websites die foto’s op van alles en nog wat drukken voor je. Mokken, dekbedovertrekken, canvas, schorten en ja, dus ook tassen. Maar waar je een schort met gepersonaliseerde afbeelding vooral cadeau zal geven om de ontvanger een glimlach op het gezicht te bezorgen, wil je met een tas ook wel een beetje modieus voor de dag komen. Is deze service wel beschikbaar voor tassen die ook een beetje mooi van model zijn? Natuurlijk! Niet alleen simpele katoenen tassen, maar ook zakelijke tassen, koeltassen, koeltassen en documententassen zijn te versieren met een persoonlijke afbeelding.

Wat is het uitgangspunt van tassen bedrukken?

Bij tassen bedrukken gaat het natuurlijk om de gewenste afbeelding die je altijd met je mee wil dragen. Vrij letterlijk in dit geval. Maar je krijgt wel een basis om mee te werken. Je kiest altijd als eerste de achtergrondkleur of basiskleur van de tas. Zo weet je zeker dat de tas niet vloekt met de foto die erop komt te staan. Afhankelijk van de aanbieder kan je tussen enkele tot tientallen kleuren kiezen. Soms kan je ook nog extra tekst toevoegen. Ook is er soms nog de optie beschikbaar om het materiaal en de uitvoering van de tas te kiezen. Dat is sterk afhankelijk van de website waarop je je persoonlijke tas bestelt.

Meer informatie: https://www.relatiegeschenken.nl/