sieraden ringen
Fashion

Welke sieraden passen bij jouw stijl?

Het ‘modebeeld’, daar heb jij natuurlijk helemaal niets aan. Tenzij daar nou toevallig enkele kledingstukken en accessoires tussen zitten die bij jouw beoogde uitstraling passen.

Voor de rest trek jij natuurlijk gewoon je eigen plan. Want wanneer iedereen hetzelfde gaat dragen, dan ben je toch helemaal niet bezig met je unieke zelf zijn? Doodzonde! Kies daarom alleen de outfits en losse onderdelen die perfect bij jou passen in plaats van wat je wordt opgedrongen. Niemand zit te wachten op een kopie van een kopie van een kopie. Je moet niet trots zijn op de standaarden waar je volgens de maatschappij aan dient te voldoen maar op wie je zelf bent.

Sorry. Dat moest er even uit.

Maar dan komen we aan bij de details die jouw verschijning helemaal afmaken: sieraden. De ene soort is wat opzichtiger dan de andere. En dankzij een breed scala aan modellen vind je altijd wel iets dat perfect bij je past.

Ringen

Symbolen van liefde, dat zijn ze. Ringen, dus. Een verloving begint met een ring en eindigt in een bruiloft, waar ook weer van deze ronde sieraden aan te pas komen. Jullie liefde wordt er hoe dan ook mee bezegeld.

Althans, mogelijk. Want ook daarnaast zijn ze een perfect geschenk voor jezelf of iemand anders. Misschien is er een bepaalde mijlpaal te vieren in je persoonlijke of professionele leven. Dat verdient een bijzonder cadeau! Dankzij een ring zul je altijd een herinnering aan dat speciale moment bij je dragen. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed! Verder kun je helemaal zelf het uiterlijk van dit sieraad bepalen. Is deze geheel glad of wil je liever een reliëf? En ook de vraag of er één of meerdere edelstenen op komen te zitten is een belangrijke!

Kettingen

Ook zo’n opzichtig sieraad. Het is vaak niet eens zo relevant hoe de ketting zelf eruit ziet. Wel wat eraan hangt. Een ring, bijvoorbeeld! Of jouw naam. Of die van je geliefde. Nog persoonlijker: zijn of haar bloed in een glazen cilinder! Dan draag je hem of haar altijd bij je. Maar een vingerafdruk kan ook. Of de as van een dierbare. Of uiteraard op een ouderwetse manier een medaillon met foto’s erin van mensen die een belangrijke plek in jouw leven innemen.

Oorbellen

Wees the belle of the ball door glinsterende gouden oorbellen te dragen! Die kunnen iedere gewenste vorm aannemen. Ook qua afmeting heb jij het geheel voor het zeggen. Afhankelijk van de lengte van je haar vallen de oorbellen hier geheel of gedeeltelijk onder. Zolang je dat wilt, tenminste. Je kunt immers ook kiezen voor een paardenstaart of andere haardracht. Belangrijk is dan wel dat dit kapsel, net als je gouden oorbellen, geheel bij jouw uitstraling past.