overhemden heren
Fashion

Waarom vrouwen graag in de kleren van hun lover lopen

Wanneer je als man je sweater niet kunt vinden, hoef je nooit lang te zoeken. Jouw vriendin of vrouw zit waarschijnlijk op de bank met jouw sweater aan. Hoe komt het dat vrouwen zo graag de kleding van hun partner dragen? Waarom vrouwen graag in de kleding van hun lover lopen, lees je in deze blog voor vrouwen.

Oversized, extra comfortabel

Hoe mooi vrouwenkleding ook is en hoe zacht de stof ook is, een fijne mannentrui of t-shirt zit nu eenmaal fijner. Dit komt doordat in de meeste gevallen de mannenmaten een stuk groter zijn dan de maat de vrouwen zelf zouden dragen. Dit geeft een oversized fitting wat natuurlijk extra comfortabel is. Je kunt helemaal verdrinken in de grote warme trui van jouw lover. Wanneer je echt lekker wilt ontspannen, zit een groot oversized trui natuurlijk een stuk fijner dan strakke sportkleding.

Ditzelfde geldt voor strak vrouwenondergoed. Dit is natuurlijk ideaal voor speciale momenten, maar wanneer een vrouw gewoon wilt relaxen, zit een mannenboxer toch het beste.

Vertrouwd gevoel

Hoe frustrerend het voor de man ook is dat het gewenste kledingstuk door de vrouw wordt gedragen, het komt voort uit juist iets moois. De kleding van de lover ruikt natuurlijk nog altijd naar hem of zijn parfum. Hierdoor geeft het vrouwen een extra vertrouwd gevoel. Het shirt of de trui doet vrouwen denken aan hem. Het is een soort aandenken voor de hele dag.

Leuke stijl

Vrouwen fashion is vandaag de dag zoveel meer dan alleen rokjes en tierelantijntjes. Een stoere look creëren voor vrouwen fashion doe je nu eenmaal het beste met oversized shirts. Hier zijn genoeg vrouwen shirts voor te vinden, maar een mannenshirt past hier gewoon een stuk beter bij. Een tomboy look creëren, gaat gewoon het beste met de kleding van de lover. Lees een gemiddelde blog voor vrouwen en je vindt genoeg inspiratie voor een stoere look met boyfriend jeans of oversized shirts.

Kleding van je lover dragen is iets wat vrouwen het liefste doen. Dit is niet uit irritatie zodat de partner niets te dragen heeft. Niet alleen zit deze kleding die wat groter valt gewoon fijner, ook geeft het een fijn aandenken aan de lover.