waarom kiezen voor jeans van Red Button
Fashion

Waarom de jeans van Red Button zo populair zijn

Je hebt vast wel eens gehoord van het Nederlandse jeansmerk Red Button. Dit merk is momenteel enorm populair, vooral veel dames dragen deze comfortabele spijkerbroeken. Red Button heeft een uitgebreide collectie, zodat er voor iedere dame wel een jeans naar wens tussen zit. Vraag jij je af waarom de jeans van Red Button zo populair zijn? Wij leggen het je uit!

Redenen om te kiezen voor Red Button jeans

Dit Nederlandse jeansmerk staat bekend om de enorm hoge kwaliteit en de uitgebreide collectie. Bij het produceren van de spijkerbroeken wordt er enkel gebruik gemaakt van topkwaliteit stoffen. Na de productie volgt een grondige controle van iedere spijkerbroek om te voorkomen dat er broeken met fabrieksfouten in de winkel komen te liggen. Kies je voor een Red Button Jeans, dan kies je voor kwaliteit. Maar er zijn nog veel meer redenen te bedenken om te kiezen voor spijkerbroeken van dit merk. Wij hebben deze redenen hieronder voor je op een rijtje gezet: 

  • Perfecte pasvorm (mede door de stretch in de broeken)
  • Geen fabrieksfoutjes door strenge controle op alle jeans
  • Brede collectie met hippe modellen
  • Aangenaam draagcomfort
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruik van hoogwaardige materialen

Verschillende pasvormen in de collectie

Een groot voordeel van Red Button is dat ze enorm veel verschillende pasvormen in hun collectie hebben. 

Bootcut

Het leuke van Red Button is dat ze meegaan met de laatste modetrends, waardoor er altijd een hippe jeans in hun collectie te vinden is. De modellen met een bootcut pasvorm zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn jeans die erg strak om de heupen zitten en vanaf de knieƫn wijd uitlopen.

Tapered of slim fit

Dit is een van de meest populaire pasvormen van dit moment. Dit zijn jeans die iets strakker zitten. Vaak hebben ze ook meer stretch.

Straight fit

Deze pasvorm is vergelijkbaar met de slim/tapered fit, echter lopen de pijpen smal af bij dit model. 

Wide en flared leg

Dit zijn jeans waarbij de pijpen vanaf dijen wijd aflopen. Ook zijn de achterzakken vaak groter dan bij andere pasvormen.