faja swimcollection
Fashion

Van model tot eigen badmodelijn

Het leven van Fajah Lourens is er ééntje van hoge pieken en diepe dalen. We kunnen echter wel vaststellen dat Fajah een ongelooflijk multitalent is. Al op jonge leeftijd maakte ze furore als artiest. In de jaren daarop maakte Fajah ook carrière als DJ. Haar grootste doorbraak kwam echter op Instagram in de vorm van haar ‘Killerbody’.

Fajah had een grote wens om een zo perfect mogelijk afgetraind lichaam te hebben. Ze begon dit te delen op haar Instagram account en dit groeide uit tot een ongelooflijk succes. Uiteindelijk heeft dit zelfs geresulteerd in haar eigen boek ‘Killerbody’. Ondertussen heeft ze al meerdere boeken uitgebracht, waaronder een receptenboek en een ‘get back in shape’ boek.

Op Instagram plaatst Fajah regelmatig sexy foto’s in lingerie. Uiteindelijk heeft ze in samenwerking met Sapph zelf haar eigen badmodelijn mogen ontwerpen. Het is uiteraard geen toeval dat Sapph en Fajah elkaar hiervoor hebben gevonden.

Model

Al vanaf 2010 heeft Fajah Lourens namelijk veelvuldig voor de camera gestaan als model van Sapph. In die jaren heeft Fajah de, op dat moment, huidige collecties met grote trots gedragen in reclamespotjes en op foto’s. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de nieuwste badmode collectie; Faya.

Ook deze opmars van Fajah is indrukwekkend te noemen en dat weten ze absoluut te waarderen bij Sapph. Voor Sapph is Fajah het perfecte uithangbord. Fajah is toegankelijk, slim en ongelooflijk sexy. Met name dat laatste punt is ideaal voor een lingeriemerk. Uiteindelijk heeft zich dat ook zonder twijfel geuit in de collectie van Faya. De badmode is ongelooflijk sexy te noemen en Fajah heeft hierin enkele bijzondere details weten te verwerken. De collectie kunnen we wel bestempelen als een sexy collectie met een sportieve touch.

We kunnen met recht stellen dat Fajah hier, wederom, topwerk afgeleverd heeft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.