Fashion

Trouwen volgens de laatste mode

Mode is natuurlijk altijd aan verschillende trends onderhevig. Dat geldt ook voor bruidsmode. Wanneer je naar de trouwfoto’s van je opa en oma kijkt, kan je zien dat de trouwjurken er tegenwoordig heel anders uit zien. Natuurlijk moet je te allen tijde dragen wat je zelf mooi vindt, maar er zijn wel trends die je nu heel veel ziet. In dit artikel lees je welke trends dat zijn.

Diepe V-hals

Je ziet nu heel veel trouwjurken die een hele diepe V-hals hebben. Vooral in combinatie met een mooie A-lijn bruidsjurk staat dit heel stijlvol. Naast stijlvol is het ook nog eens heel sexy. Natuurlijk hoef je niet halfnaakt op je eigen bruiloft rond te lopen als je dat niet wil. Daarnaast hoeft de V-hals ook niet tot je navel te komen. Draag waar jij je prettig bij voelt.

Andere kleuren

Nog steeds is wit de meest populaire kleur om in te trouwen, maar je ziet ook steeds meer kleuren terugkomen. Daarmee bedoelen we niet het felrode of knalblauw, maar subtiele pasteltinten. Vooral wat chiquere kleuren zoals champagne of een licht goude kleur is steeds populairder. Het is net even wat vernieuwender dan wit en staat prachtig op elk lichaam. Houd je niet van kleur in je trouwjurk maar wil je ook niet in een spierwitte jurk trouwen? Dan kan je er ook voor kiezen om een offwhite jurk te dragen. Dat is net even een iets andere tint dan spierwit.

Off shoulder jurk

Je ziet het de laatste tijd al steeds meer, maar het komende jaar gaan we dit nog veel vaker zien. De trouwjurk met een off shoulder mouw is helemaal hip. Er zijn dan wel bandjes te vinden, maar deze hangen losjes onder de schouder, over de bovenarm heen. Op die manier komt je halslijn erg mooi uit in de trouwjurk. Het staat elegant en mooi. Je kan ook nog eens kiezen of je alleen een bandje wil, of een lange mouw.