gelnagels
Uncategorized

Toe aan een nieuwe look?

Ben je toe aan een nieuwe look? In dat geval zijn er verschillende mogelijkheden om je garderobe van een update te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een heel andere stijl kleding! Waar je normaal een strakke spijkerbroek droeg met een hip shirtje, kun je voortaan een wijdere broek uitproberen met een leuke blouse. Of wat te denken van een heel nieuw kapsel? Door een ander kapsel te nemen, zullen mensen je nieuwe look direct herkennen. Een kapsel is immers echt iets wat bij een persoon hoort! Veranderingen in het kapsel zullen hierdoor meteen opvallen. Er zijn echter meer mogelijkheden.

Laat een nieuw gaatje in je oren schieten

Ook leuk kan het zijn om een gaatje in je oor te laten schieten. Kies bijvoorbeeld voor een tweede gaatje naast je bestaande gaatje, of ga voor een piercing aan de bovenzijde van je oor. Een dergelijke piercing zal je een hele stoere look geven! Daarbij kun je zo variƫren in de oorbellen die je draagt. Kies bovenin voor een ringetje en draag in je andere gaatje een leuk knopje. Op deze manier kun je verschillende looks uitproberen! Mocht het tweede gaatje toch niet voor je zijn, dan kun je deze langzaamaan dicht laten groeien.

Kies voor gelnagels over je eigen nagels

Een derde mogelijkheid om voor een hele nieuwe look te kiezen, is het gebruik van gelnagels. Met gelnagels kun je voor een unieke stijl zorgen! Neem bijvoorbeeld nagels in een hele felle kleur, kies voor nagels die veel langer zijn dan de nagels die je normaal gebruikt, enzovoorts. Gelnagels kun je tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen. Je hebt hierbij keuze uit een zeer breed aanbod aan gelnagels. Kijk hier om voorbeelden van gelnagels te bekijken. Welk model past het beste bij de kleding die je normaal draagt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.