bh kopen
Fashion

Tips voor het kopen van de juiste bh

We dragen bijna allemaal dagelijks wel een bh. Eentje zonder beugels of eentje met, een push-up bh of een t-shirt bh. Je hebt onwijs veel mogelijkheden als het gaat om bh’s. Draag de bh die het beste bij jou past. Maar de perfecte bh vinden, kan soms een hele klus zijn. Je begint natuurlijk met de juiste omtrek, vorm en cup. Maar je moet ook rekening houden onder welke outfits je de bh wilt dragen. Wij geven je een aantal tips die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste bh.

Meten is weten

Voordat je op zoek gaat naar de perfecte bh is het handig om te weten wat jouw maat is. Logisch, toch? Maar er zijn toch nog heel veel vrouwen die de verkeerde maat bh dragen en dit is natuurlijk zonde. Je kunt je cupmaat thuis opmeten met een bepaalde tool, maar wij raden je aan om even langs te gaan in een winkel. Denk aan de Hunkemöller of een andere lingeriewinkel. Zo weet je zeker dat de goede maat gemeten wordt.

Welk model zoek je?

Als je voor jezelf duidelijk hebt welke maat je hebt, kan de zoektocht naar het juiste model beginnen. Er zijn ontzettend veel modellen en dit kan een bh kopen erg lastig maken. Heb jij wat grotere borsten? Dan is een strapless bh vaak niet zo prettig. Maar wist je dat er ook speciale bh’s zijn voor vrouwen met een grote cupmaat? Als je wat kleinere borsten hebt zijn bralettes of soft bh’s perfect voor jou. Wil je toch iets meer decolleté creëren? Kies dan voor een push-up bh.

Shoppen, shoppen en nog eens shoppen

En nu komt het leukste gedeelte: shoppen. Ga alleen of samen met iemand naar een lingeriewinkel en pas het model dat jij zoekt. Weet je nog niet zeker welk model je wilt? Probeer dan een paar verschillende modellen uit en vervolgens ervaar je wel welke het beste is.

Je kan natuurlijk nooit genoeg bh’s hebben, maar voordat je gaat winkelen is het handig om te kijken wat voor bh je nog mist in je collectie. Je hoeft namelijk niet 10 dezelfde bh’s in de kast hebben liggen. Kijk ook welke kleuren je allemaal al hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *