sneakers matchen met je outfit
Fashion

Tips om je sneakers te matchen met je outfit

Sneakers matchen met je outfit. Dat is toch niet zo lastig..? Of toch wel? Je sneakers matchen met je outfit is inderdaad niet zo ingewikkeld, wel moet je rekening houden met een aantal punten. Wij geven in dit artikel handige tips over hoe je sneakers met de rest van je outfit kunt matchen. 

Tip 1. Niet dezelfde kleur

Het is belangrijk dat je schoenen niet exact dezelfde kleur hebben als de kleding die je aan hebt. Ook moet je erop letten dat je niet schoenen draagt van hetzelfde materiaal. Je kan wel sneakers kiezen die ongeveer dezelfde kleur zijn en passen bij je outfit, maar zorg voor een net iets andere kleur of materiaal om textuur aan te brengen aan je outfit. 

Tip 2. Witte sneakers

Witte sneakers mogen niet ontbreken aan je sneaker collectie. Het ideale aan witte schoenen is dat ze bij vrijwel elke outfit goed staan. Zeker tijdens de zomermaanden kan je wit eigenlijk overal onder dragen en matcht de kleur perfect bij elke outfit. Als je gaat voor de kleur wit dan heb je ook nooit het probleem dat de kleurtint net niet helemaal aansluit op je kleding. Ga naar de grootste sneaker zoekmachine van Nederland en ga op zoek naar witte sneakers. Bezoek nu Sneakers4u en zoek een paar sneakers dat matcht bij je outfit!

Tip 3. Donkerder tint schoenen

Bij het combineren van twee overeenkomende kleuren in je outfit is het belangrijk om de sneakers altijd een tint donkerder te kopen. Zo voorkom je dat de twee kleuren niet met elkaar vloeken.

Tip 4. Kleurrijke schoenen

Het matchen van je outfit wordt een stuk minder secuur als je kiest voor kleurrijke sneakers. Bijvoorbeeld de Nike Air Max BW sneakers zijn verkrijgbaar in allerlei kleurvariaties. Deze kleurrijke modellen passen bij vrijwel iedere outfit. Ideaal!