personal shopper
Fashion

Personal Shopper korting bij Zalando

Of het nu je verjaardag, een speciale gelegenheid of niet is. Jezelf verwennen met nieuwe kleding doen we graag, zowel mannen als vrouwen houden ervan om op z’n tijd nieuwe fashion voor de garderobe aan te schaffen.

We gaan graag de winkels in om ons daar door de gewillige verkopers weer te laten adviseren over kleding die je altijd goed staat. Eerlijk advies is in de fysieke winkels daarom vaak best ver te zoeken. Daarentegen is online shoppen een een enorme inhaalslag bezig. Elk jaar groeit het aantal mensen dat online kleding koopt enorm.

Nadeel van online shoppen is geen persoonlijk advies

Een vaak gehoord nadeel van online shoppen is het gebrek aan advies van een verkoper. Maar ook dit is inmiddels verleden tijd. Bedrijven als Zalando spelen graag op deze vraag in en hebben hier een oplossing voor ontwikkeld. Onder de naam Zalon kun je bij Zalando namelijk genieten van het advies en de expertise van een personal online shopper.

Maar dit gaat nog verder, het is niet alleen advies wat je krijgt. De personal shopper ook wel kleding deskundige of stylist genoemd heeft een mode opleiding genoten en gaat op basis van jouw voorkeuren en zijn of haar kennis een nieuwe outfit of bijpassend item selecteren.

Hoe werkt dit?

Het begint allemaal online, en het eindigt met een goed gevulde kledingbox bij jou thuis. Door het beantwoorden van een paar simpele vragen over jouw stijl, maten en favoriete merken en kledingstukken, kan de stylist aan de slag. Deze duikt nu met de aanwezige expertise in het gigantische mode assortiment van Zalando om daar een of meerdere kledingstukken te selecteren op basis van jouw wensen en budget.

Of het nu om lingerie, accessoires, schoenen, herenmode of damesmode gaat. Je kunt je persoonlijke styliste op het gebied van fashion alles vragen. Ze zal haar best doen om je te helpen, welke kleding je ook wilt.

Deze worden vervolgens mooi verpakt in een zogenoemde kledingbox en naar je opgestuurd waarna jij alle tijd hebt om alles in je eigen flexibiliteit te passen. Let op je hebt nu nog niks betaald, want dat doe je pas nadat je hebt besloten wat je wilt houden. Mooi he?

Wat zijn de voordelen hiervan?

Ten eerst is het enorme tijdwinst wat je er mee krijgt. Daarnaast kijkt een mode expert naar jou als persoon en je wensen. Op basis hiervan krijg je een verrassende nieuwe outfit aangemeten. Dit kan zomaar zijn, maar natuurlijk ook voor een speciale gelegenheid. Ook kun je een personal online shopping experience cadeau doen aan iemand anders.

Je krijgt nieuwe inzichten in mode en fashion. En op basis van de kleding die je al hebt kan de kleding deskundige je adviseren met onmisbare items voor je garderobe.

Kortingscode Zalon Box. Je betaalt niets meer dan in de winkel

Veel mensen denken dat een personal shopper duur is. Sterker nog bedrijven zoals Zalando kopen groot in, en kunnen daardoor scherpe prijzen hanteren en bijna altijd korting geven. De diensten van de personal shopper zijn daarom ook gratis. Sterker nog via deze link kun je een leuke kortingscode op je Zalon box van Zalando krijgen: https://kledingboxvergelijken.nl/korting-op-zalon/

Ook voor bedrijven.

Niet alleen als particulier maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van de diensten van deze kledingbox / personal shopper diensten. Andere bedrijven zoals House of Einstein en Outfittery bieden de mogelijkheid aan om het complete personeel van nieuwe bedrijfskleding te voorzien. Ze komen daarvoor zelfs langs. Dit is erg handig wanneer je als bedrijf graag wilt dat het personeel uniform gekleed is.

Heb jij al gebruik gemaakt van een van deze diensten? We zijn erg benieuwd naar jouw mening hierover en horen graag wat je persoonlijke ervaring met een online shopper is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.