sleeve 7 overhemden
Fashion

Perfect gekleed met Mouwlengte 7 overhemden

In de mannenmode zijn Mouwlengte 7 overhemden inmiddels een begrip geworden. Deze overhemden zijn zo populair bij de man, omdat de extra mouw en ruglengte veel toevoegt aan dit kledingstuk. De man van nu heeft vaak een wat langer postuur. Bij mouwlengte7.com spelen wij daar graag op in. De trendy details, zoals manchetten en opvallende knopen maken de moderne look helemaal af. Dankzij onze brede collectie, is er voor iedere man wel wat moois te vinden.

Sleeve 7

Deze mouwlengte wordt ook wel Sleeve 7 genoemd. Het heeft zijn naam te danken aan de 7 decimeter lengte overhemden, die in zijn totaliteit 5 cm langer zijn als bij een doorsnee overhemd. Door de extra stof, zitten er vaak ook meer knopen op dit kledingstuk bevestigd. Dat draagt prettig, want dan blijven de Mouwlengte 7 overhemden keurig strak in de pantalon zitten. En dit geeft tevens een nette uitstraling. Denk eens aan het dragen van manchetten. Dit accessoire is leuk te combineren met een net jasje. Ga dan voor een dubbele manchet voor een chique uitstraling.

Bent u niet zeker van de maat?

Een goede maat bepalen voor Mouwlengte 7 overhemden kan lastig zijn. Het moet perfect passen, anders ziet het er niet mooi uit. Misschien heeft u wel een soortgelijk overhemd in uw garderobe waarmee u kunt vergelijken. U kunt ook zelf de armlengte opmeten. Dit doet u, door tot aan de pols te meten vanaf de top van de schouder. Dit gaat het makkelijkst, als u een ander om hulp vraagt. Tel er altijd een halve centimeter bij op, voor eventueel krimpen van de stof. Met onze maattabel kunt u vervolgens aflezen welke maat voor u het beste is. Komt u er niet uit? Vraag ons dan gerust om advies. Daar zijn wij immers voor. Via de chat op mouwlengte7.com komt u snel met ons in contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *