jeans mode
Fashion

Onmisbare items voor jouw garderobe

Het zijn van die dingen waar je tijdens het shoppen niet meteen aan denkt en naar kijkt, maar als je het een keer nodig hebt, kom je er pas achter dat je het mist. Ik heb het natuurlijk over de onmisbare items voor iedere garderobe! Soms ben je tijdens het shoppen zo druk bezig met zoeken naar leuke, aparte items dat je haast vergeet dat je ook een basis nodig hebt. Daarom vind je in dit artikel een paar items die absoluut nodig zijn in iedere garderobe!

Goede jeans

Een blauwe spijkerbroek is tijdloos en kan voor heel veel verschillende gelegenheden gedragen worden, van een avondje uit tot het naar je werk gaan. Het is daarom super handig om te investeren in een goede jeans, omdat je het gewoon heel vaak zal dragen. Er zijn heel veel verschillende soorten jeans, kijk daarom goed wat jij leuk vindt en wat bij je lichaam past.

Nette blazer

Als het om musthaves voor je garderobe gaat, kan de blazer zeker niet ontbreken. Een blazer kun je dragen naar je werk, een sollicitatiegesprek of een etentje, maar kun je ook casual dragen om je look iets meer klasse te geven. Een outfit met een jeans en een trui en daarop een blazer zorgt er al meteen voor dat je er netjes uitziet in plaats van net alsof je met een ongelofelijke kater uit bed bent gestapt.

Wit overhemd

Een wit hemd is, net als de blazer en jeans, een item dat je op heel veel verschillende momenten kan dragen. Chic naar je werk of een etentje of casual. Een wit hemd kun je bij heel veel outfits dragen en is daarom absoluut onmisbaar.

Goede BH

De kracht van een BH wordt vaak erg onderschat. Toch is een BH een van de belangrijkste dingen van je outfit, ook al zien anderen het over het algemeen niet. Je BH vormt namelijk de basis voor misschien wel je hele uitstraling. Als je geen fijne BH aan hebt, gaat dit enorm irriteren en soms zelfs pijn doen aan je borsten. Dit gaat ten koste van je stralende uitstraling, wat ook een onmisbaar item is in je garderobe! Investeer daarom zeker in een mooie, comfortabele BH die aansluit bij jouw borsten.

Denk je na het lezen van dit artikel dat je garderobe nog lang niet voldoet? Kijk dan zeker eens op www.cv-mode.nl, waar je alle items terug kunt vinden. Snel en makkelijk besteld vanuit je eigen huis!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *