Accessoires

Nooit meer koude handen met verwarmde handschoenen

In de strijd tegen de koude winterdagen is er 1 soort accessoires wat bij niemand kan ontbreken: verwarmde handschoenen. Voor iedereen die ooit last heeft gehad van koude vingers tijdens een wandeling, het skiën of gewoonweg in het dagelijks leven, zijn deze handschoenen de perfecte oplossing. 

Verwarmde handschoenen zorgen ervoor dat de drager geen koude handen meer heeft. Doordat de handschoen op verschillende temperaturen ingesteld kan worden is het voor de drager altijd comfortabel. Daarnaast zijn er verschillende soorten handschoenen zodat voor alle doeleinden altijd wel een geschikt model is.

De dunste variant verwarmde handschoen is de onderhandschoen. Dit is een model dat perfect geschikt is voor de mensen die tijdens het wandelen koude handen krijgen. De handschoen is lekker dun waardoor je wel veel bewegingsvrijheid hebt en je deze onder je eigen handschoenen kan dragen. Deze handschoen komt in twee verschillende varianten, de Single Heating en Dual Heating. Zoals de naam misschien al doet vermoeden verwarmd de Single Heating aan 1 kant van de hand (de bovenkant) en kan de Dual Heating beide kanten van de hand verwarmen. Deze handschoen kan je ook goed gebruiken onder werkhandschoenen in een koude omgeving of onder je eigen motorhandschoenen tijdens een motorrit. Ook onder een dikke wintersport handschoen kan de onderhandschoen prima gedragen worden. Omdat het zo dun is, is het de meest veelzijdige handschoen in het assortiment. 

Naast de onderhandschoen heeft BERTSCHAT® ook een gewone verwarmde handschoenen. Deze handschoenen zijn gevoerd en wind en waterdicht. Door de Hipora® techniek is de handschoen ademend en de 3M Thinsulate zorgt voor de isolatie. Deze handschoenen kunnen perfect gebruikt worden als reguliere winterhandschoen. Veel mensen gebruiken de handschoen dan ook om mee te gaan wintersporten maar ook bij andere buiten activiteiten zoals wandelen, fietsen en scooter, of motor rijden. Ook de winterhandschoen is beschikbaar in twee varianten, de Single Heating en de Dual Heating. Voor de mensen die liever wanten dragen, die zijn er ook in beide varianten. Het voordeel van een want is dat de vingers bij elkaar zitten in plaats van apart. Wat betreft warmte heeft dit geen effect. 

De beste verwarmde handschoenen zijn degene die het warmst worden en het warmst blijven. Dat eerste heeft te maken met het verwarmingsoppervlak en dat laatste met isolatiewaarde, dat kan ook niet los van elkaar gezien worden. Het een staat met het ander in verband, zeker met goede winterhandschoenen. De verwarmde handschoenen van BERTSCHAT® met Dual Heating worden simpelweg het warmst, aangezien deze handschoenen alle kanten van de handen verwarmen. De Dual Heating handschoenen zijn er in drie soorten te verkrijgen, wanten, handschoenen en onderhandschoenen met verwarming. 

Alle BERTSCHAT® verwarmde handschoenen en wanten worden verwarmd door middel van een krachtige maar kleine batterij die makkelijk weggestopt wordt in het daarvoor bestemde opbergvakje op de handschoen. De batterij die met de onderhandschoen wordt meegeleverd is 2.200 mAh, de gewone handschoen en wanten worden standaard met de 2.600 mAh accu geleverd. Met deze batterij kunnen de handschoenen tot 8 uur verwarmen. Als dit niet genoeg is zijn er nog krachtiger accu’s beschikbaar maar zijn ook losse accu bij te bestellen zodat de handschoenen 2 keer zo lang kunnen verwarmen. Al deze artikelen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Comfort-Producten.