Uncategorized

Mode voor op het strand en op vakantie: must have

De lente is begonnen, de zomer komt eraan. Waarschijnlijk ben jij al aan het fantaseren over het urenlange zonnen op het strand en ’s avonds lekker in een T-shirtje op het terras zitten. Ben jij al voorbereid?

strandmode

Kies de juiste strandmode

Volg jij de trends van 2019? Dan weet jij dat felle kleuren nu weer helemaal happening zijn. Betekent dit dat jij je zwarte bikini of grijze zwembroek van vorig jaar moet weggooien? Natuurlijk niet! Als het gaat om strandmode dan je zo veel meer doen als alleen een mooie bikini aanhebben of een leuke zwembroek. Je kan ervoor kiezen om een leuke felle strandjurk aan te doen bijvoorbeeld. Of neem eens een felroze handdoek mee naar het strand!

Maar wat neem je dan precies mee?

Qua kleding hoef je naar het strand niet veel mee te nemen. Als het straks mooi weer is heb je toch niet veel meer nodig. Laat je trui lekker thuis, maar wat je wel kan meenemen uit de winterperiode is bijvoorbeeld een saunahanddoek. Dit zijn handdoeken ontworpen voor in de sauna, maar zijn ook ideaal voor het gebruik op het strand. Het is een handdoek met een elastiek of klittenband die je makkelijk om je heen kan doen. Ideaal voor als je net de zee in bent geweest.

Voor als je van surfen houdt

Als je op vakantie vaak gaat surfen, dan is er een betere optie dan de sauna handdoek van hierboven; kies voor de Ponchy. Deze surfer handdoek wordt gemaakt in Nederland en bedekt je hele lichaam. Het is ook officieel ontworpen voor het gebruik met surfen. Sommigen gebruiken het in de sauna, maar de meeste mensen nemen het mee naar het strand. Dus als jij de trendzetter wil zijn dit jaar, dan raad ik je aan om eens te kijken naar de redenen waarom je een Ponchy nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *