handdoeken
Lifestyle

Mode en kwaliteit in handdoeken om je af te drogen

Afdrogen, in een ruimte vol met je teamgenoten op elkaar of gewoon de zon het werk laten doen? Er zijn veel verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jij snel droog wordt! In dit artikel bespreken we hoe kwaliteit en mode zich voegt in de handdoeken markt, want er zijn een aantal trends en nieuwe ontwikkelingen die je zeker in de gaten moet houden.

Meer weten? Lees dan verder!

De Poncho

De surf poncho wordt al lang niet meer gebruikt bij enkel watersport. Steeds meer mensen weten de surf poncho te vinden. Bijvoorbeeld op de camping, is een surf poncho superhandig wanneer je moet afdrogen in een klein hokje en daarna terug naar je tent.

We zien dat men gewoon een surf poncho aan trekt en daarmee helemaal is voorzien. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel tof om de camping met iets unieks naar voren te komen. Wij verwachten dat deze trend zich nog veel verder gaat ontwikkelen de komende jaren, wellicht wordt het een camping hype?

Welke stof

Als we het hebben over de kwaliteit, gaat het hier voornamelijk om de soort stof die wordt gebruikt. Soms hebben we het niet eens over stof, maar gebruiken merken een synthetische samenstelling wat zorgt in een jeukerig product.

Een andere truc om onder kwaliteit uit te komen is het gebruik van een dunne badstof. Dit is jammer, want na een aantal keer wassen en gebruiken kan je daar doorheen kijken, jammer want zo heeft het product namelijk helemaal geen lange levensduur.

Wij zien graag dat er wordt gewerkt met 100% katoen, om zo de wegwerpmaatschappij wat tegen te gaan.

Mode in de handdoek wereld

Er is daarnaast ook genoeg keuze in de prints en kleuren die worden gebruikt. Dit zien we ook in de gewone handdoeken terug. Allerlei printjes met vooral felle kleuren gebruiken merken en de klanten vinden dit tof. Wij denken dan ook dat dit gebruik van kleuren de komende jaren verder gaat doorzetten.

Heb jij nog een leuke aanvulling op dit artikel? Laat het ons weten in een reactie!