Fashion

Met deze unieke kledingtips val jij zeker op!

Vind je het tijd om je kledingkast een keer uit te breiden met stoere, opvallende en originele kleding? Doe dan je voordeel met onze kledingtips. Kies voor aandachttrekkende kledingstukken, kleuren en stijlen, zodat je voortaan geen grijze modemuis meer bent!

Met bamboe kleding trek je zeker de aandacht!

Wil je jezelf in de schijnwerpers zetten met duurzame, lekker zittende Ć©n unieke kleren? Kies dan voor bamboe kleding. Deze kleding is milieuvriendelijk, heet vaak prachtige natuurlijke kleurcombinaties en zit heerlijk. Bamboe heeft namelijk een ronde structuur en zit daardoor heel soepel en superzacht.

Prettig aan bamboetextiel is verder dat bamboe als textiel een antibacteriƫle werking heeft. Last but not least: bamboe is materiaal dat een indrukwekkend hoge vochtopname kent en 60 procent meer vocht absorbeert dan katoen. Ideaal dus om als sportkleding of zomerkleding te gebruiken.

Combineer strakke kleding met een wijd kledingstuk

Een slimme manier om op te vallen, maar zonder onmodieus te worden, is door een lekker strak kledingstuk te combineren met wat wijdere kleding. Zo kun je een wijde trui of wijdere jurk perfect matchen met skinny jeans of leggings. Maar ook kun je het omgekeerd doen en een lekkere wijde hippie broek combineren met een strak boven shirt.

Ga voor goed doordachte kleurencombinaties

Opvallen met je kleding qua kleuren doe je in principe niet door te kiezen voor een combinatie van hele felle kleuren, zoals rood en geel of blauw en rood. Dit komt namelijk veel te bombastisch en overdreven over en schrikt anderen eerder af dan dat het bewondering en aandacht oproept.

Zorg er daarom voor dat je je kledingkleuren wat subtieler combineert. Een effectieve manier om dit te doen is door te kiezen voor eenzelfde kleur, maar dan in verschillende tinten. Zo kan een blauwe broek met een lichtblauwe blouse heel opvallend werken en je onderscheiden van de massa. Een goede combi is ook door grijstinten te combineren met lichtere grijs kleuren, zwart of wit.

Weer een andere subtiele, maar opvallende kleurencombinatie is grijs met blauw samenvoegen in je kledingstukken. Ten slotte kun je perfect combinaties maken van kaki en bruintinten. Maar let op, want niet bij elke huidsoort komen de laatste kleurpatronen mooi uit de verf!

Val op met bijzondere sneakers

Er is bijna geen gemakkelijker manier om met je kleding in het vizier te komen bij anderen, dan door opvallende sneakers te kopen. Pumps in stoere kleuren en met speciale motieven en patronen doen het altijd goed. Wedden dat je de aandacht van anderen trekt met een paar flamboyante sportschoenen?

Een hoed dragen? Het mag weer!

Lange tijd was het dragen van een hoed iets wat ouderwets was en alleen voor oudere mannen was weggelegd. Maar dat is al een tijdlang niet meer zo. Steeds meer jongeren en mensen die qua kleding willen opvallen, kiezen voor het dragen van een stoere hoed in plaats van een petje. De variatie qua kleuren en stijlen hoeden is enorm, dus ga ook eens op onderzoek uit!