korte broek voor heren
Tips

Korte broek voor heren: zo draag je hem!

Korte broeken voor heren zijn ontzettend leuk in de zomer. Maar hoe draag je die korte broek nou precies? Lees hier eens onze tips voor het dragen van korte broeken.

Te kort is niet goed

Een té korte broek kan echt niet. Dat ziet er gewoon heel erg gek en eigenlijk ook een beetje ongepast uit. Wanneer je een nieuwe korte broek koopt, hou dan rekening met de lengte van jouw bovenbenen. Jouw korte broek moet nooit te kort zijn.

Ook te lang is niet een goed idee

Je kent ze wel: de korte broeken die eigenlijk ontzettend lang zijn. Die broeken zijn meestal meer geschikt voor oudere mannen. Een korte broek is het beste als hij net boven je knie uitkomt. Op die manier staat hij toch echt het beste.

Past hij goed?

Korte broeken die veel te strak zijn, zijn echt een no go. Niemand hoeft te zien wat je daar allemaal onder jouw korte broek hebt zitten. Een te wijde korte broek is ook niet echt geschikt, behalve als je een hele baggy uitstraling wilt hebben. De beste korte broek past perfect.

Materiaal van de korte broek

Korte broeken kunnen in veel verschillende materialen worden gekocht. Een spijkerbroek zorgt voor een stoere en casual uitstraling. Heerlijk voor een terrasje of een wandeling door de stad. Wil je wat netter of klassieker voor de dag komen? Kies dan voor een trendy chino short. 

Kies voor een short die goed bij jouw huidskleur past en combineer het met een goed passend shirt en schoenen. 

Je zakken

Bij het dragen van een korte broek is het mooier als je zakken niet te vol zitten. Dus zorg ervoor dat je jouw dikke portemonnee en sleutelbos even thuislaat. Of vind een andere manier om jouw spullen mee te dragen. 

Tot slot

Een korte broek voor heren is ontzettend leuk in de zomermaanden. Je kunt er enorm trendy mee voor de dag komen, maar dan moet je hem wel op de goede manier dragen. De beste heren korte broek komt net boven de knie uit. Hij is niet te kort en niet te lang. Bij Genti Clothing hebben ze een ruime collectie met stijlvolle shorts van topkwaliteit.