jongens mode
Fashion

Jongens Mode: combinaties voor alle gelegenheden

Mode trends zijn tijdelijk, maar er is een selecte groep die erin slaagt om het meeste uit elk van hen te halen, is de groep van jongens.

De mode van jongens zit vol met meer extraverte en moderne stukken, kleuren, texturen en combinaties, want een jong publiek kan het zich immers veroorloven om vaker minder formeel te zijn. De trend in de mannenmode in Instagram, bijvoorbeeld, blijft sterk onder jongere mannen omdat het het favoriete sociale netwerk voor jongere mannen is.

Dus als je je wilt aankleden, modieus wilt zijn en een ontspannen mannelijke mode stijl wilt volgen, hebben we een aantal ideeën gescheiden van combinaties die je zullen helpen om een geweldige look te creëren.

Geometrische T-shirt, gescheurde jeans en stoffen sneakers
Twee sterke trends in de jongenskleding zitten in de combinatie hierboven: gescheurde broeken met een veel lichtere wasbeurt en sneakers met een geweven afwerking. Het shirt, met een meer geometrisch patroon, is ook een goed alternatief om de look te completeren.

Shirt met lange mouwen, magere broek en laars

Als je een meer nachtelijk georiënteerde combinatie van jongensmode wilt creëren, kunt je op de bovenstaande combinatie wedden. Het t-shirt met lange mouwen gaat goed samen met een zwarte magere broek. Op de voeten zorgt een platte, hoge laars voor een perfecte look voor de herfst/winter.

Jogger-broek en militaire inspiratie

Een sterke trend in de mode van jongens van de laatste seizoenen was de militaire print. Het is nog steeds in opkomst, maar vandaag de dag is de trend meer op kleur gericht – zonder gebruik te maken van een afdruk die net zo duidelijk is als de camouflage afdruk. De stukken krijgen de kleur van mosgroen, lood, grijs en zwart. De joggingbroek maakt deze combinatie perfect af!

Roze T-shirt en gescheurde broek

Roze is een kleur die sterk aanwezig is in de jonge mannelijke modetrends van dit seizoen. De bredere stukken zijn ook in de hoogte, zodat je een wijde platte T-shirt kunt dragen, zonder opdruk, met een gescheurde broek! De combinatie in deze moderne jonge mannelijke stijl is ideaal om te genieten van een diner met vrienden of zelfs een film.

Botanische druk

De meer gesloten botanische print, in donkere tinten en kleine maten, komt sterk naar voren onder de jonge mannelijke modetrends van de herfst/winter. Overhemden met korte mouwen komen ook hoog, en als het koud is, kun je er een zwarte trui overheen dragen.

Sweatshirt en skinny pants

De mosterd kleurige sweatshirt is hoog en ziet er in combinatie met de skinny pants perfect uit. Met een meer straatwerk is het ideaal voor het maken van een wandeling op straat met je vrienden of zelfs om naar school te gaan of te winkelen. De combinatie volgt volledig de lijn van een moderne jonge mannelijke stijl.

Bron: Vertbaudet.nl