Tips

In stijl relaxen doe je zo!

We houden er allemaal van, lekker thuis op de bank relaxen. Zeker nu het weer herfst wordt en het weer ook steeds slechter. Op de bank met een lekker kopje thee of warme chocolademelk, de tv aan met een film favoriet en dan lekker in loungewear op de bank. Maar die oude pyjama waar je in zit is ook echt aan vervanging toe, zelfs al zie je niemand. Het is toch veel prettiger om in stijl op je bank te zitten, dan voel je prettig en ook goed.

Huiskleding of een outfit?

Loungewear of ook wel huiskleding gebruik je meestal om lekker op de bank te zitten voor de tv of als je iets productiever wilt zijn heb je het ook vaak aan tijdens het doen van je huishouden. Meestal wordt loungewear ook wel gezien als kleding die je niet aan anderen wilt vertonen, maar dit vooroordeel moet de deur uit. Waarom zou je jouw loungewear niet buiten dragen, waarmee je stijlvol en comfortabel de deur uit kan. Hierdoor kan je het in huis gebruiken maar ook naar buiten dragen. Dus leef je lekker uit op loungewear. Stijl het met een blazer of leuke accessoires.

Stijlen van loungewear

Onder loungewear versta je dan vaak ook nog een pyjama maar gooi de traditionele loungewear look uit je hoofd, geen shirt met oude versleten pyjama broek voor jou. Veel winkels verkopen genoeg leuke loungewear sets om aan te doen. In mooie aarde tonen, strak, doorzichtig, warm, wat jij wilt je kan in alle soorten en maten loungewear vinden. Wat dacht je van een leuke kimono of een matchende set. Loungewear is daarom ook een trend geworden die je niet snel weg ziet gaan. De loungewear look is er  voor jou om je comfortabel te voelen terwijl je naar buiten gaat, een win-win toch. Om loungewear buiten te dragen moet je natuurlijk wel even kijken of dit allemaal bij jou past en er ook nog degelijk uit ziet. Koop bijvoorbeeld een leuk trainingspak, een leuke sport look maar dan niet voor het sporten. Je hoeft dit pak ook niet perse altijd samen te dragen, je kan het zo variĆ«ren zoals jij wilt. Combineer het met een leuke leren jas of een ander soort broek. Ga niet overboord met de kleuren en blijf in een neutrale kleur, waardoor je de look zo mooi en chique kan maken zoals jij wilt.

De stijlvolle pyjama

Onesies en pyjamas, ja die zijn er ook nog. Misschien denk je bij deze twee niet gelijk dat je ze buiten wilt dragen maar het kan zeker. Ik spreek hier dan ook niet over een normale pyjama of onesie. Je kan deze twee zo leuk mogelijk combineren, probeer voor een pyjama bijvoorbeeld een mooi satijnen setje en combineer dit met hakken, statement accessoires, een mooie tas of leuke make-up. Voor onesies moet je niet denken aan de dieren onesies voor kinderen, maar ook onesies kunnen goed worden gecombineerd met de goede accessoires en veranderen daarom ook gelijk van loungewear naar een echte outfit.