pullover met overhemd dragen
Tips

Hoe draag je een pullover met overhemd?

Wil jij een casual chic outfit dragen? Dan is het combineren van een pullover met overhemd de ideale manier om er stijlvol bij te lopen. Een pullover met overhemd dragen ziet er stijlvol uit, maar hoe draag je deze samen? Natuurlijk is het kiezen van de juiste kleurencombinatie van belang, maar ook de manier van dragen.

Lees hieronder onze tips voor het dragen van een pullover met overhemd!

Ronde pullover: casual

Het combineren van een pullover met een luxe overhemd zorgt ervoor dat je stijlvol voor de dag komt. Toch is hangt de uitstraling af van een aantal factoren. Zoals bijvoorbeeld de hals. Een ronde hals zorgt voor een meer casual uitstraling door de ronde vorm die wat “zachter” oogt. Wil je er casual chic bijlopen? Dan is het dragen van een pullover met ronde hals over je overhemd een goede keuze. Wil je er nog iets meer casual bijlopen? Bijvoorbeeld op een feestje? Laat het overhemd onder je pullover vandaag komen.

Pullover met V-hals: chic

Wil je chiquer voor de dag komen? Dan is een pullover met V-hals een uitstekende keuze. Doordat er minder van het overhemd te zien is en de pullover strakke lijnen heeft zorgt dit voor een chique uitstraling. Voor een chique outfit moet je natuurlijk wel je overhemd in je broek dragen. Ook de juiste maat van de kleding is ontzettend belangrijk om chic voor de dag te komen.

Wil je jouw outfit nog wat extra chic maken? Dan kan je jouw overhemd met pullover combineren met een colbert. In het aanbod colberts van Gentiluomo vind je altijd wel een bijpassende colbert die jouw outfit helemaal compleet maakt. 

Wat zijn de beste kleurencombinaties?

Als je een overhemd combineert met een pullover dan is het natuurlijk ontzettend belangrijk om dat in de juiste kleuren te doen. Een veilige keuze is een wit overhemd met daarover een andere kleur pullover. Toch ziet het er vaak stijlvoller uit als je de kleuren van beide kledingstukken echt op elkaar afgesteld. Bijvoorbeeld het dragen van denim onder een groene pullover. Of een lichtblauw overhemd onder een donkerblauwe pullover.