sportkleding
Uncategorized

Hoe belangrijk is goede sportkleding?

Het is natuurlijk leuk om er goed uit te zien als je gaat sporten maar het is niet waar het om draait. Het is voornamelijk belangrijk dat je sportkleding comfortabel zit. Naast dat het er goed uitziet moet het natuurlijk ook lekker zitten. Denk aan stretch en ventilerende kleding dat goed ademt. Dit scheelt natuurlijk weer als je hard aan het sporten bent. Als je goed ventilerende kleding draagt blijft je lichaam koeler en kan je langer sporten en zul je je fijner voelen.

Buiten sporten

Als je buiten gaat sporten is het belangrijk dat je rekening houd met het weer. Als je buiten gaat rennen dan zal je het in het begin nog koud hebben. Denk er aan om lagen te dragen, doe dus altijd een vestje aan. Deze kan je zodra je helemaal opgewarmd bent uit doen en makkelijk om je middel knopen. Zorg ervoor dat je ook altijd zowel een lange als korte trainingsbroek in de kast hebt liggen voor de verschillende weertypen. Let er goed op zodra je je sportkleding uit gaat zoeken dat wat je meenemt powerstretch heeft en vochtafdrijvend is dit zijn echt aanraders.

Dunner lijken in sportkleding?

Wil je er ook nog rekening mee houden dat je sportkleding afslankt? Maak dan gebruik van gekleurde panelen in de taille dit zorgt voor afkleding. Bij een Singlet kunnen contrasterende belijning in de taille en rugpanden zorgen voor een mooie slanke silhouet.

Kleuren voor het voorjaar van 2019

Elk jaar zijn er een aantal kleuren die in de spotlight staan als het gaat om sportkleding. Wat zijn de kleuren van 2019? De kleuren die je het meest zal gaan zien dit jaar zijn rood en oranje. Naast deze warme tinten zullen felle kleuren het over het algemeen goed gaan doen. Pastel tinten zullen helemaal gaan vervagen dus gooi deze maar achterin je kast. De bruine toffee kleur en mosgroen zijn kleuren die ook niet zouden misstaan in de herfst en winter. Deze kleuren zouden nu in de overgang naar de lente dus nog prima kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *