valentijns cadeau
Tips

Het perfecte Valentijn cadeautje vind je hier

Valentijn komt er aan en jij wilt je geliefde een leuke verrassing geven. Dit vinden we vaak lastig om te bedenken, maar wij helpen jou een handje om een romantische valentijn cadeautje te geven. Voor iedereen zit er wat tussen en voor elke situatie. Beginnersfase, en je weet niet hoe je het subtiel moet aanpakken? Of de fase dat je gewoon niet meer weet hoe je iemand nog kan verrassen na al die vele jaren Valentijn. Het blijft lastig en wij helpen je graag!

Kaartje

Als eerst is een kaartje altijd goed. Hierin kan je wat leuks op schrijven en is juist leuk omdat het zo persoonlijk is. Zeker omdat alles nu online gaat is het extra leuk om een kaartje te ontvangen. Je geliefde is ongetwijfeld verrast van jou lieve boodschap.

Sierraad

Vind je een kaartje te standaard en geef je liever nog wat persoonlijkers? Dan is een sieraad een top cadeau. Denk maar aan mooie gouden ketting, ook kan je het persoonlijker maken door een ketting met een letter te geven. Zit je al op een hoger niveau met elkaar kan je ook een ring geven. Een ring graveren is ook heel mooi. Daar kan je een datum in laten zetten met jou naam. Dat is een mooi persoonlijk gebaar.

Een dagje/nachtje weg

Een dagje weg samen organiseren is een heel leuk idee. Zo kan je leuk de hele dag van elkaar genieten terwijl je samen gaat winkelen of een leuke rondvaart doet in de grachten van Amsterdam. Ook kan je alleen gezellig samen uiteten gaan.

Naast een dagje weg gaan, kan je ook een nachtje weg gaan. Kies een romantisch hotel met een heerlijke champagne en een bubbelbad.

Een zoete verrassing

Wat is er nou beter dan zoetigheid? Heerlijke taart met een botercrème en overheerlijke chocolade hartjes erop. Klinkt goed toch? Naast dat je bij de bakker een taart kan bestellen kan je ook zelf een heerlijke taart maken. Of nog beter; samen! Hoe gezellig is het om samen in de keuken te staan en een heerlijke zoete taart te maken. Dit is ook zeker een aanrader.

Thuis verrassing

Komt je geliefde uit haar werk? Ga heerlijk voor haar koken. Dat ze thuis komt uit haar werk dat de tafel mooi gedekt is met een heerlijk glas rode wijn en dat een drie gangen menu op haar staat te wachten. Een bos rode rozen op tafel en daarnaast aangestoken kaarsen. Beter kan niet toch? Je hoeft niet altijd weg om iemand te verrassen. Je kan ook een perfecte avond hebben door samen na heerlijk gegeten te hebben onder een kleedje te liggen en jullie favoriete serie te kijken op Netflix.