goede bedrijfskleding
Lifestyle

Het belang van kwalitatief goede bedrijfskleding

Het belang van goede bedrijfskleding wordt nog wel eens onderschat. Goede werkkleding vergroot namelijk je naamsbekendheid en straalt je bedrijfsidentiteit uit. Zo zeer zelfs dat het je extra opdrachten op kan leveren en dus bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

Gevoel van eenheid en meer productiviteit

Het zorgt voor herkenning en biedt uniformiteit. Als mensen iemand in bedrijfskleding zien lopen zullen ze weten dat het iemand van jouw bedrijf is. En dus zullen ze ook aan jouw bedrijf denken als ze zelf behoefte hebben aan een product of dienst die jij levert. Zie hier: het nut van werkkleding. Ook voor je personeel is het goed om voor uniforme werkkleding te kiezen. Dan namelijk zullen ze zich op de werkvloer ook een eenheid voelen en productiever worden. Het ziekteverzuim daalt en de motivatie gaat juist omhoog. Heb je een winkel of een restaurant? Dan is werkkleding onmisbaar. Aan wie moeten de klanten dan iets vragen als je personeel niet herkenbaar is?

Maak heldere afspraken over het dragen van werkkleding

Maak wel duidelijke afspraken als het om bedrijfskleding gaat; ongeacht of het bedrijfskleding zorg, bedrijfskleding horeca of bedrijfskleding sport gaat. Het wil nog weleens gebeuren dat mensen bepaalde kleding ook privé dragen. Raken ze vervolgens betrokken bij een incident en dragen ze jouw kleding, dan raak je ongewild toch bij het incident betrokken. Spreek dus af dat de kleding louter op de werkvloer en tijdens werktijden gedragen worden.

Denk na over de bedrukking

De bedrukking van je bedrijfskleding is belangrijk. Denk daar dus goed over na. Zorg in elk geval dat je logo en je bedrijfsnaam erop komt en zorg dat dit goed leesbaar is. Dit betekent dat je de bestanden van zo hoog mogelijke kwaliteit bij de drukker aanbiedt. Kies voor een goed leesbaar lettertype en zorg dat de letters groot genoeg zijn. Er zijn bedrijven die behalve de bedrijfsnaam en het logo ook een slogan of bijvoorbeeld het adres van het bedrijf op de kleding laten drukken. Anderen menen dat dit teveel is en je daarmee juist het doel voorbij schiet.

Beschermende elementen

Bedrijfskleding moet comfortabel zitten en dus goed passen. Te grote of te kleine kleding oogt slordig, net als verwassen en beschadigde kleding. Haal die dus meteen uit de voorraad en bestel ook meteen nieuwe. Kies je voor bedrijfskleding, zorg dan altijd dat het kleding is die ook voor de uitstraling zorgt die je nastreeft. Uiteraard zijn er ook branches waarbij allerlei beschermende elementen een grote rol spelen bij de gedragen bedrijfskleding. Probeer in alles een rode draad te bewaken. Dus de kleuren van de bedrijfskleding dienen overeen te komen met de kleuren van je huisstijl.

Voor een ruim aanbod bedrijfskleding kun je terecht bij Hurricane Bedrijfskleding. Zij weten als geen ander waar je rekening mee moet houden, wat de mogelijkheden zijn en waar eventuele kansen liggen voor het bedrukken van bedrijfskleding voor jouw onderneming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.