Fashion

HEREN CASUAL CHIC BIJ MANFIELD

Bestel nu jouw casual schoenen voor het zomerseizoen bij Manfield! De zomer is begonnen en dat betekent dat er weer meer feestelijke gelegenheden gaan plaats vinden. En daar hoort natuurlijk een nieuw paar schoenen bij. Bij Manfield hebben wij een mooie selectie casual chic schoenen voor je klaargezet. Deze selectie bestaat uit nette schoenen waarmee jij de show steelt op het eerst volgende feestje. Met loafers, sneakers, gespschoenen en veterboots heb jij keuze genoeg!

HOE STIJL JIJ JOUW NIEUWE PAAR CASUAL SCHOENEN?

Trek je nieuwe paar veterschoenen, loafers of chelsea boots maar uit de kast en draag ze onder een pantalon in combinatie met een wit linnen overhemd. Een vergadering overdag en een informeel diner in de avond? Combineer een zwarte nette jeans met een paar nette sneakers en maak de outfit compleet met een longsleeve polo. Casual, mannelijk en chic tegelijkertijd. Maak in elk geval de look af met een bijpassende riem of herentas. De schoenen uit de casual chic collectie zijn het hele jaar door te dragen. Voor elke gelegenheid vind je het perfecte paar. In de collectie zijn voornamelijk schoenen in neutrale kleuren zoals off white, beige en bruin te vinden. Deze kleuren zorgen ervoor dar de schoenen onder iedere outfit te combineren zijn en dus onmisbaar in jouw schoenenkast deze zomer.

VAN LEER TOT SUEDE

In de collectie casual chic vind je sneakers gemaakt van nubuck, dit bevat een effect van een mooie nerf in het leer. Dit geeft de schoenen een verfijnde uitstraling. Naast sneakers heeft Manfield ook stijlvolle suède loafers aan de collectie toegevoegd. Suède geeft de schoenen verzorgde en chique uitstraling en zorgt voor nét dat beetje extra in je look. Waar ga jij voor?

Koop nu snel de nieuwe collectie casual chic herenschoenen bij Manfield, via onze webshop of in één van onze winkels!