hema skincare
Fashion

HEMA heeft een nieuwe skincare lijn!

Ja het is echt waar. Sinds een aantal maanden heeft Hema een nieuw assortiment voor de gezichtsverzorging! De nieuwe producten variëren van verzorging voor de jonge huid tot verzorging van de wat oudere huid.

#NoFilter

De #nofilter lijn is speciaal voor de jongere mensen met een wat onzuivere huid. Deze producten bevatten ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid minder talg produceert en een mattere uitstraling hebt. Het bevat producten die je gericht op puistjes kan aanbrengen, om zo een egale huid te krijgen Ideaal dus voor je volgende selfie!

Aqua

Deze lijn is gefocust op het hydrateren van de huid. Om dit te kunnen doen, bevatten de producten van Aqua komkommerextract. Deze lijn is er voor de droge/gevoelige huid maar ook voor de gecombineerde/normale huid. De producten die gericht zijn op de normale/gecombineerde huid richten zich op het matteren van de huid en het verminderen van talgproductie. De producten voor de droge/gevoelige huid heeft de focus op het kalmeren van de huid en het verminderen van roodheid. Er is dus voor ieder wat wils in deze lijn!

Urban Remedy

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kan je denken aan luchtvervuiling, UV-straling, uitlaatgassen, blauw licht van je computerschermen en meer. Deze invloeden kunnen schade aanbrengen aan de huid en kunnen uiteindelijk tot huidveroudering leiden. Deze lijn kan dus helpen om huidveroudering tegen te gaan en beschermt je huid zorgvuldig.

Age Perfection

Deze lijn is ideaal voor mensen die ouder zijn dan 60. De producten focussen op het verbeteren van de huidelasticiteit en het verminderen/tegengaan van pigmentvorming. Perfect dus als je op je oude dag er nog steeds stralend uit wilt zien!

Verder heeft Hema ook nog boosters geïntroduceerd die net even dat beetje extra geeft! Een heel assortiment dus om uit te kiezen! Om deze producten goedkoper aan te schaffen, kan je kijken naar kortingscode van HEMA. Hopelijk vind jij hier ook de perfecte skincare lijn tussen! Er zijn ook nog veel meer mooie kortingen te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *