fashion zwangerschap
Uncategorized

Fashion must-haves voor tijdens je zwangerschap

Omdat je lichaam tijdens je zwangerschap een hele verandering doormaakt, dient hier ook je garderobe op aangepast te worden. Het lijkt misschien zonde om voor een korte periode veel nieuwe kleding te kopen, maar je wil er tijdens je zwangerschap toch leuk bij lopen. In dit blogberichten nemen we je mee in de leukste zwangerschapsjurken en andere soorten zwangerschapskleding.

Glamour

Bij officiƫle gelegenheden is het natuurlijk van belang dat je goed voor de dag komt. Met een mooie zwangerschapsjurk kan je zwangerschap dan juist een mooie toevoeging zijn op je uitstraling. Qua schoenen moet je hier altijd even kijken wat het beste past qua styling en, met name, comfort. Tijdens deze periode is het ook super leuk om een fotoshoot te doen: dit levert mooie herinneringen op voor later. Je vindt online zelfs speciale zwangerschapsjurken voor fotoshoots.

Casual

Natuurlijk heb je niet iedere dag een fotoshoot of bepaalde gelegenheden waar je chique gekleed moet zijn. Je hebt dus ook casual of business casual outfits nodig om naar je werk te gaan of even de stad in te gaan. Je kan hier gaan voor een leuke jeans met blouse of shirt, of een leuk jurkje. Je vindt bij veel reguliere kledingwinkels een klein assortiment met zwangerschapskleding. De betere zwangerschapskleding vind je over het algemeen bij specialistische winkels, zoals Mii Estilo. Zo vind je daar ook speciale jurken voor je baby shower.

Comfy

Wanneer je een dagje thuis bent, is het toch wel lekker om in comfy kleding rond te lopen. De onesies en sweatshirts die je droeg voor je zwangerschap passen niet meer, dus ook hier moet je nieuwe kleding voor zoeken. Met een beetje geluk passen de hoodies van je vriend en hoef je hier niets voor te kopen. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je weer een goed excuus om een dagje te gaan shoppen.