omslagdoek
Fashion

Een omslagdoek als hippe sjaal voor zowel in de zomer als winter

Zoek jij nog naar een leuke toevoeging aan je zomer of winter outfit? Wellicht is een omslagdoek iets voor jou! Een omslagdoek kun je namelijk toevoegen aan vrijwel iedere outfit en er zijn meerdere stoffen waardoor ze zowel ‘s zomers als ‘s winters de ideale elegante additie zijn voor jouw outfit. Lees hier meer over wat omslagdoeken precies zijn en hoe je de sjaal kunt dragen om jouw fashionable persoonlijkheid naar buiten te brengen.

Wat is een omslagdoek?

Een omslagdoek is een lange, vaak driehoekvormige sjaal. Het fijne aan een omslagdoek is dat je deze op meerdere manieren kunt vouwen en dus ook op meerdere manieren kunt dragen. Wat je het beste staat; dat bepaal je zelf!

Omdat de omslagdoek een grotere sjaal is kun je deze ook omslaan (het zit immers in de naam) voor wanneer het wat kouder wordt, wel zo aangenaam en dus ook elegant! Je zou niet moeten hoeven lijden voor fashion, met een omslagdoek ben je én stylish én comfortabel.

Fashionable in de zomer en winter

Een omslagdoek klinkt leuk voor in de winter, toch? Stel je voor, een lekkere wollen omslagdoek die je op koude dagen om je heen kunt slaan om jezelf warm te houden, zowel indoor als buiten. Maar ook ‘s zomers kunnen omslagdoeken een geweldige toevoeging zijn aan je outfit, allicht misschien geen wollen omslagdoeken. Maak jouw ‘s zomerse jurk bijvoorbeeld af met een stijlvolle omslagdoek van katoen, viscose of polyester.

Benieuwd naar de mogelijkheden die jij hebt voor een omslagdoek? Knitfactory heeft een aanzienlijk aanbod aan omslagdoeken in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Wie weet zit er wel iets tussen om jouw zomer en winter outfit compleet te maken!