modetrends 2019
Uncategorized

De mode trends voor het voorjaar van 2019

Het voorjaar en de zomer van 2019 worden uitbundig, het wordt vrolijk en het kleurrijk!

Wat je veel zult gaan zien zijn lagen: niet 1, niet 2 maar het liefst zoveel mogelijk. Als je als echte fashionista mee wilt tellen zul je het warm gaan krijgen want met lagen werken wordt het echte werk. Een leuke blouse dragen over je t-shirt zodat net het randje van je shirt eronder uit komt zal iets zijn wat je op de hoek van elke straat zal gaan tegenkomen.

Een bodywarmer of cape is eroverheen en je bent helemaal in stijl.

Het wordt een groot printen festijn

Naast alle felle kleuren zullen ook de printjes uitbundig zijn. Dit jaar kan alles! We gaan keuren combineren net als dat we printen gaan combineren. Het wordt een wild en kleurrijk feest deze zomer. Denk bijvoorbeeld aan een gestreepte bermuda met felgekleurde sokken eronder en een blouse met een drukke bloemen print. Niet alleen de kleding maar ook de sieraden worden groter, feller en uitbundiger. Zelfs de schoenen en tasjes zijn helemaal afgestemd met de outfits.

Broeken en Jeans

Iets wat we nu al veel zien zijn de wat bredere broekspijpen. Dit is iets wat zich zeker verder ontwikkelt deze zomer. De broeken zijn recht, wijd of wijd uitlopend en de taille blijft hoog.

De lengte van de broeken zal erg gaan varieren van kort tot lang en alles ertussen in. 3 kwart is ook zeker iets wat weer helemaal terug gaat komen. Verder zullen de jeans vol zitten met mooie borduursels op de broekspijpen en zullen de broeken bestaan uit allerlei verschillende materialen.

Hulp nodig bij het bij elkaar zoeken van de perfecte outfit?

Veel van de trends zul je langzaam op straat al tegen gaan komen. Sommige mensen zullen dit lastig vinden om het zelf bij elkaar uit te zoeken. Wat kan nou wel, en wat kan totaal niet?

Heb je hier nou moeite mee ga dan langs een hippe winkel en laat je adviseren.

Een van de winkels die altijd echt voorloopt op de mode en je perfect mode advies kan bieden is ALIX The Label. ALIX The Label is een geweldig dames merk voor de echte stoere dames. Zoals de ontwerpster het zelf beschrijft: ‘Een merk voor dames met rock & roll in hun bloed en dames die klaar zijn zich aan de wereld te laten zien!’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *