tattooshop
Uncategorized

De leukste tattoo trends van dit moment

Zit je eraan te denken om een tattoo te laten zetten? Maar weet je nog niet zo goed wat je wilt laten zetten? Een tattoo zetten is ontzettend spannend, je zit er je hele leven namelijk wel mee opgescheept. Voordat je zomaar een plaatje op je lichaam laat zetten, moet je er eerst heel goed over nadenken. Je hebt erg veel keuze, maar wil je ook een beetje met de trends meegaan? Wij hebben de leukste tattoo trends voor je op een rijtje gezet.

Minimalisme

Deze trends zien we niet alleen bij tattoos terugkomen, maar ook in accessoires zoals sieraden. Minimalisme is helemaal hot. Je ziet nu bijvoorbeeld tattoos terugkomen die soms lijken op een potloodtekening. Een kleine tattoo met fijne lijntjes en een geschreven lettertype. Zo’n minimalistische tattoo ziet er niet alleen prachtig uit, maar je kunt hem ook makkelijk verbergen als je hem eventjes niet zichtbaar wilt hebben. Ook doet het zetten van een minimalistisch design bij een tattoo shop relatief weinig pijn.

Dieren tattoos

Dieren tattoos zijn dé trend op dit moment. Een vogel, leeuw, vlinder of je huisdier op je lichaam, het kan allemaal. Wat we vooral veel terugzien tegenwoordig zijn leeuwen. De leeuw symboliseert namelijk kracht, moed, maar ook liefde en hoop. Je kunt deze erg groot op bijvoorbeeld je rug tatoeëren als je een statement wilt maken, maar subtiel kan ook prima.

Deze trend kun je ook goed combineren met het minimalisme. Laat bijvoorbeeld een vlinder met een fijn lijntje tatoeëren. Of laat je huisdier heel klein op je huid tatoeëren.

Teksten

Iets wat eigenlijk nooit saai wordt, zijn teksten, woorden en initialen. Laat een inspirerende tekst die echt bij je past tatoeëren of laat de initialen van een dierbare plaatsen. Het mooie van teksten is dat dit heel erg persoonlijk is, er zit namelijk vaak een verhaal achter. Teksten kun je overal op je lichaam laten zetten, op je ribben, handen, vingers maar ook bijvoorbeeld op de binnenkant van je lip.

Wil jij een tattoo laten zetten in Utrecht? Ga dan eens langs bij Mindfull Tattoos. Als je een echte unieke tattoo wilt zetten, ben je hier op de juiste plek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.