zomerjurken
Fashion

De leukste merken zomerjurken voor 2019

De zomer staat weer voor de deur dus is het hoog tijd om je kledingkast alvast weer eens te inventariseren. Past al je oude kleding nog? Ziet je kleding er nog mooi uit? Of ben je toch weer toe aan een update van je garderobe? Het zijn de vragen die iedere vrouw zich in deze tijd van het jaar stelt. Om jou alvast de goede richting op te sturen geven wij je de leukste merken die zomerjurken verkopen weer, zodat je deze zomer precies weet wat je moet kopen.

1. King Louie jurken

De jurken van King Louie zijn ieder jaar weer vrolijker dan het jaar daarvoor. Met nieuwe kleuren, patronen en pasvormen weet dit merk ieder jaar weer de leukste collecties uit te brengen. Dit van origine Amsterdamse modemerk is de laatste jaren hard aan de weg aan het timmeren met nieuwe designs en kleurencombinaties. Behalve de nieuwe en herkenbare designs, vinden de ontwerpers van het merk het ook erg belangrijk dat een King Louie jurk de juiste pasvorm heeft en zo zorgt voor maximaal draagcomfort. Een van de eisen van de ontwerpers is namelijk dat de King Louie kleding voor iedere vrouw toegankelijk dient te zijn. Bij jurken van King Louie ook geen gekke maatbogen met veel te kleine maten, maar gewoon een maatboog van S tot XXL. Loop jij er deze zomer bij in een jurk van King Louie?

2. Tranquillo

Een ander merk dat ieder jaar weer wat populariteit wint is Tranquillo. Dit merk is ontstaan in Duitsland, al doet de naam anders denken. Tranquillo is namelijk Spaans voor “rustig aan”. Het merk is ontstaan in een kleine boetiek ergens in Duitsland, waar alleen maar unieke kleding te koop was van verschillende stoffen uit diverse werelddelen. Door het grote succes van de boetiek besloten de eigenaren om een eigen modelijn op te zetten, namelijk Tranquillo. Alle kleding van Tranquillo kenmerkt zich door het gebruik van aparte materialen en felle kleuren, wat zorgt voor een ultiem zomers gevoel. Bovendien wordt de kleding van Tranquillo 100% ecologisch geproduceerd, waardoor je bij aankoop van Tranquillo kleding altijd zeker weet dat je geen schade aan de wereld toebrengt.

3. Blutsgeschwister

Dit Duitse merk is al jaren erg populair onder de Nederlandse vrouwen. Door de herkenbare maar toch altijd unieke combinatie van prints en kleuren zorgen zij dat veel vrouwen zich van anderen kunnen onderscheiden met een mooie zomerjurk. De ontwerpers van Blutsgeschwister zeggen dan ook altijd: “Wij volgen geen trends, maar zetten trends.” Hierdoor blijven de collecties van het Duitse merk niet alleen uniek, maar ook tijdloos en stijlvol.

Deze merken zijn slechts een kleine greep uit de verschillende modemerken die zich hebben gespecialiseerd op het maken van dameskleding en dan met name de jurkjes. Het is dan ook niet gek als je deze zomer verschillende jurken van deze merken op terrasjes en festivals gaat tegenkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *