jurkjes zomer
Fashion

De leukste jurkjes deze zomer!

Met het warme weer in de aantocht kun je er niet vroeg genoeg bij zijn voor het scoren van een leuke zomerjurk. Toch is het elk jaar weer lastig om precies te weten wat er in de mode is, maar gelukkig hebben wij daarvoor deze tekst geschreven. Hierin vindt je namelijk de leukste trends voor jurkjes deze zomer.

Speciale mouwen

Een van de belangrijkste trends in 2020 zijn de mouwen van de jurkjes. Waarbij de wow-factor eerst in het jurkje zelf zat, is deze inmiddels verschoven naar de mouwen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan pofmouwen of juist belsleeves. Bredere mouwen zorgen daarnaast voor een slankere taille en dat is natuurlijk precies wat je wil in de zomer van 2020.

Prints

Ook prints worden in 2020 weer toegestaan. Er zijn een hoop verschillende printjes die we zien, maar ook nog steeds blijven de dierenprints absoluut een favoriet. Gelukkig is er inmiddels in de winkel keuze genoeg qua verschillende printjes en daarom kun je er vast wel een vinden die jij ook daadwerkelijk leuk vindt.

Minimalistische jurken

Ook de simpele en minimalistische jurken blijven populair. We zagen deze natuurlijk al een aantal jaren langskomen in de modewereld, maar dat betekent niet dat ze in 2020 niet meer welkom zijn. In tegendeel juist. De jurken hebben geen wow-factor door hun mouwen of andere poespas, maar zorgen juist dat de nadruk op jou zelf ligt.

Materialen

De jurken van 2020 worden gemaakt in verschillende materialen waarbij zelfs leer een opwachting maakt. Leer is normaliter een stof die we vooral in de winter en het najaar tegenkomen, maar ook in de zomer van 2020 maakt leer de opwachting. We hebben het dan wel over een leren jurk gemaakt in een zomerse tint zoals bijvoorbeeld lichtblauw of muntgroen.

Maxi-dress

Op het strand blijft de maxi-dress een absolute favoriet. Het is een jurk die vooral lange vrouwen erg goed staat. Het is wel zo mooi als de jurk helemaal tot aan de voeten komt en dus geen ongemakkelijke lengte heeft tot aan de enkels of korter.

Bron: www.zwijnenburgmode.nl