sieraden kerst
Sieraden

De beste sieraden tips voor de kerst

De kerstdagen staan weer voor de deur. En dat betekent dat er weer de nodige etentjes en familie aangelegenheden aan komen. We willen er op die momenten natuurlijk op ons kerst best uit zien. Onze outfit moet goed zijn. Vaak wordt een wat chique kledingstijl gehanteerd dan tijdens een reguliere verjaardag bijvoorbeeld. Mooie glimmende schoenen mogen ook niet ontbreken. Niet te vergeten, onze haren moeten dan ook nog goed zitten natuurlijk.

Bovenstaande geld voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel vrouwen hier doorgaans wel wat langer mee bezig zijn. Wat wel specifiek voor vrouwen geldt tijdens de kerstdagen zijn de sieraden. Vrouwen maken hun verschijnen natuurlijk helemaal af met een paar mooie hangers of oorbellen. Hieronder een paar tips voor het dragen van sieraden tijdens kerst.

Minimalistische oorbellen

Minimalistische oorbellen zijn momenteel helemaal in de mode. Dus let hier even op. Kom niet aan met van die hele grote ringen in de oren of hele lange hangers. Bovendien zijn deze minimalistische oorbellen ook praktischer en veiliger. Stel je voor dat je met die lange oorbellen ergens in blijft hangen. Of aan iemand blijft hangen. Tijdens kerst wordt er natuurlijk ook veel geknuffeld en dan is de kans groot dat je in de haren van iemand blijft hangen met de forse oorbellen.

Ketting

Voor wat betreft de ketting. Draag een mooi chique exemplaar. De kleur doet dan veel. Zorg dat de ketting mooi glimt. Of deze dan goud of zilver is, dat maakt dan nog niet zoveel uit. Je kunt er voor kiezen om een hanger aan de ketting te doen die in de stijl van deze feestdagen past. Bijvoorbeeld een kerstboom of een kerstkrans. Dit kan overigens voor de oorbellen ook. Deze zijn ook in diverse vormen verkrijgbaar.

Passend bij kleding

Misschien een overbodige tip, maar zorg dat je sieraden matchen bij je kleding. Misschien heb je wel glimmende aspecten in je kleding, zorg dat je de sieraden hierop aanpast. Het is helemaal een pluspunt als je sieraden op zowel je eigen kleding als die van je partner aansluiten.

Winkel

Dan moet er nog de keuze gemaakt worden waar we de sieraden gaan kopen. Je kunt natuurlijk vrij simpel op internet via een willekeurige webshop sieraden bestellen. Persoonlijk zou ik zeggen, niet doen. Ik denk dat je beter naar een juwelier kunt gaan om de sieraden eerst in het echt te zien. Ook kun je na het passen er achter komen dat een oorbel bijvoorbeeld toch niet helemaal jouw stijl is. Waarschijnlijk kun je sieraden besteld bij een webshop ook wel terug sturen, maar dit geeft toch weer veel gedoe. En vaak moet je dan ook nog betalen voor het terug sturen. Als je in een winkel koopt krijg je bovendien gelijk advies, bijvoorbeeld over het mooi houden van de sieraden.