Fashion

Dameskleding deze zomer voor de beste prijs

Nu dat de zomer is gekomen, betekent het dat er korting seizoen is voor de kledingmarkt. En als je daar goed van wilt profiteren, dan heb je bij Janse Mode voldoende keuze. Zij hebben een groot aantal aanbiedingen met kortingen voor alle soort kleding van vele verschillende merken.

Janse Mode kleding

Janse Mode is bedrijf gespecialiseerd in het verkoop van kleding voor vrouwen met een groot assortiment kleren van verschillende merken. Opgericht in 1906 als een manufacturenzaak, opende zij hun eerste winkels in de jaren zeventig en nu werken ze met 14 filialen van winkels en een sterke online webshop. Sommige van die partners zijn grote merken zoals Geisha, Free-Quent en Monari. Met hun voorjaarscollectie bieden ze kortingen van tot en met 30%.

FreeQuent

Een van de merken waar Janse mode mee samenwerkt is FreeQuent. Ze zijn een Scandinavische merk die kleding voor vrouwen maakt. Opgericht in 2009, is Freequent een handelsnaam met stijlvolle kleding die geïnspireerd zijn op de modetrends wereldwijd. Tussen hun collectie hebben ze een breed assortiment van jurken, pullovers, vesten, shorts, blouses en T-shirts. Ze zijn een merk met goede prijs/kwaliteit verhouding en met een milieuvriendelijke productie. Onder hun verzameling hebben zij kleding voor alle seizoenen en alle leeftijden.

Als je tot zover hebt gelezen is het duidelijk dat je geïnteresseerd bent voor wat Janse Mode in de aanbieding heeft. Daarom raad ik jou aan om hun pagina te bezoeken en zelf te bepalen of het waard is. Maar ik ben overtuigd dat je verrast zal zijn met hun grote kortingen en mooie kleding voor deze zomer.