damesschoenen
Fashion

Comfortabele damesschoenen

Het kopen van schoenen, dat is mijn zwakste punt als vrouw. Ik wil graag mee gaan met de laatste trends, maar helaas zitten niet altijd alle schoenen even comfortabel.

Voetklachten

Ik werk in een kledingzaak, dus is het belangrijk dat ik modieus voor de dag kom. Helaas kreeg ik af te rekenen met voetklachten en is het soms een ware bevrijding om in de avond mijn schoenen uit te schoppen. Uiteindelijk bleek ik een doorgezakte voet te hebben en hierdoor merk ik de nood om aangename schoenen te dragen! Ik stond er nooit bij stil hoe schoenen voor onze voeten zorgen. Voor ik nu ga winkelen voor mijn volgende paar stijlvolle schoenen kijk ik wel uit. Laat me je uitleggen hoe ik te werk ga!

Hoe kies ik de juiste schoenen?
Het is niet zo dat je comfortabele schoenen hebt gevonden om de hele dag op te staan als ze tijdens het passen in de winkel goed aanvoelen. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:
-Weet jij hoe je schoenen goed moet inspecteren en hoe ondersteunend de schoenen voor je voeten zijn?
-Weet jij hoe je de juiste breedte en schoenmaat voor je voet selecteert?
-Ken jij de beste schoenmerken die naast comfort ook stijlvol zijn?

Goed, we zijn al een stapje verder en gaan er op uit. Heb geen schrik om de volgende testjes uit te voeren voor je volgende paar comfortabele dames schoenen!

Enkele onbeschreven schoenregels
We gaan eerst evalueren hoeveel ingebouwde ondersteuning de schoen heeft.

1. Pak de schoen op en probeer deze in twee te buigen. Als de schoen gemakkelijk naar het midden van de schoen kan worden gebogen, krijgt u geen steun aan de zijkant van de voetboog. Als de schoen moeilijk te buigen is, is er zijdelingse steun.
2. Neem nu de schoen en probeer deze te draaien. Als de schoen gemakkelijk kan worden gedraaid, heb je geen ondersteuning om je voet stabiel te houden.
3. Controleer vervolgens of u de binnenzool kunt verwijderen. Als het lukt, kijk dan hoe plat en dun het is. Meer dan waarschijnlijk is de binnenzool plat en erg dun. Dit is een generiek voetbed zonder steun van de voetboog. Als het voetbed niet kan worden verwijderd, is het moeilijk om een ‚Äč‚Äčorthese te plaatsen.

Het grootste vooroordeel
Comfortabele dames schoenen zijn ouderwets en lelijk. Dat was lang mijn mening. Maar onder het aanbod comfortabele schoenen heb je ook sandalen, hakken, wandelschoenen, loopschoenen, sneakers, veterlaarsjes en laarzen in trendy kleuren!

Misschien betaal ik nu wat meer, maar ze gaan ook langer mee en… mijn de pijn in mijn voet is verdwenen! Wil jij ook zulke comfortabele schoenen? Kom langs in de schoenenwinkel in Rijswijk bij Xindi Schoenen.