Lifestyle

7 redenen om nagelriemolie te gebruiken

Nagelriemolie zorgt ervoor dat kunstnagels er voor een lange tijd mooi uitzien. Hieronder staan zeven redenen waarom nagelriemolie in het assortiment behoort van alle nagelstylisten. Nagelriemolie inkopen? Dat kan bij Nagelgroothandel Tinkerbellsbox.

Reden 1: Nagelriemolie zorgt voor snelle uitharding

Normale uithardingsprocessen duren wel 24 tot 48 uur. Wat er aan uitharding ontbreekt kan je nagel zwak maken en zelfs kan er een deel afbreken.

Reden 2: De nagelriem olie zorgt voor stevigheid

Buiten het feit dat nagelriem olie ervoor zorgt dat tijd van uitharding verminderd wordt, zorgt nagelriem olie ook voor extra stevigheid. De kans op breukjes en scheurtje in de nagels neemt af door deze olie.

Dit valt dus erg goed te adviseren, want kunstnagels zijn vaak duur en zo wordt er van de levensduur van de nagels zo effectief mogelijk benut en dat bespaart in de kosten van de consument.

Ook zullen de nagels door deze olie een stuk langer mooi blijven en dat is weer goede reclame voor jouw zaak.

Reden 3: goed voor omzet

De klant profiteert en dat is ook voor jou zo. Want nu kopen consumenten niet alleen kunstnagels, maar ook nog een de nagelriemolie.

Reden 4: Verzorgt nagelriemen

De nagelriem olie verzorgt niet alleen de nagels. Ook nog eens de nagelriemen. Want mooie nagels met lelijke nagelriemen. Dat is geen combinatie!

Reden 5: Voedt de natuurlijke nagel

Het fijne aan de nagelriemolie is dat niet alleen de nepnagel goed verzorgt blijft uitzien, maar het voedt daarbij ook nog de echte nagels. Dit is van groot belang, want hoe gezonder de echte nagel des te beter de kunstnagels daaraan hechten.

Reden 6: Versoepeling van de nabehandeling

De nagelriemolie masseert de nagelriemen en dat biedt voordelen bij de volgende behandeling. Het terugduwen gaat een stuk sneller. Terwijl het normaal gesproken veel werk en energie kost.

Reden 7: Klanten hebben een lange tijd mooie nagels en dat is beter voor jouw zaak

Wanneer consumenten merken dat nagelriemolie veel voordelen biedt, zullen zij dat vaker gebruiken. Andere potentiƫle klanten zien dat de nagels van jouw klanten erg lang mooi blijven en laten hun kunstnagels ook bij jou zetten en dat is dus eigenlijk gratis promotie.