zomer trends
Fashion

5 zomertrends die jij nog niet kent

De zomer staat weer voor de deur, dus is het tijd voor de laatste trends op modegebied. Uiteraard gaan wij je niet vervelen met alle trends die je overal kunt lezen of die allang bekend zijn. Deze blog is een verwoede poging om jou de laatste trends te geven op het gebied van fashion die echt nieuw zijn en die je nergens leest.

Ga toch fietsen

Je zult het niet geloven, maar het fietsbroekje wordt een hot item deze zomer. Het strakke broekje mag overal onder, maar dan wel zichtbaar. De leukste trend wat ons betreft. Combineer deze strakke, zwarte broekjes leuk met een beige jurkje en het is helemaal af. Dit geeft jou de kans om je oude langere shirt weer eens uit de kast te trekken. Ook het bekende merk Kenzo is hiermee aan de haal gegaan.

Kleuren, gewoon heel veel kleuren

Kleuren zijn weer helemaal hot! Dat zie je ook in het aanbod jurkjes op dit moment. Hoe meer uitgesproken hoe beter. Jurken, rokjes en andere zaken, alles mag lekker kleurrijk. Combineer dit leuk met een klein festivaltasje en je bent helemaal klaar.

Het hoeft niet te matchen

Deze zomer mag je helemaal losgaan met combinaties. Niets hoeft bij elkaar te passen. Rood met paars? Deze zomer mag het allemaal. Nogmaals, het credo deze zomer is opvallen, opvallen en nog eens opvallen.

Tassentrends

Bij een leuk outfit hoort natuurlijk een leuke tas. Ook op het gebied van tassen zijn er genoeg dingen te benoemen. Zo is het doorschijnende tasje weer helemaal hot. Persoonlijk vinden wij dit niet zo een goed idee, aangezien dit natuurlijk nogal uitnodigend werkt voor tasjesdieven. Je loopt letterlijk te koop met al je bezittingen. Daarnaast zie je steeds meer ontwerpers tassen “verkeerd om” maken. Bij deze tassen lijkt het alsof de tas verkeerd om gedragen wordt. Uiteraard is dit niet zo. Daarnaast zie je in de tassen trends steeds meer diertjes terugkomen. Tassen in de vorm van beertjes, olifantjes en dat soort zaken.

Wees gewoon jezelf

De mooiste trend deze zomer is vooral dat je lekker moet dragen waar jij je goed in voelt. Want als je kleding draagt die lekker zit en waar jij je goed in voelt, dan draag je dit ook uit. Zelfvertrouwen is hét enige fashion item wat je niet kunt kopen, maar die het meeste impact heeft op je outfit. Happy shopping!

Mis je een trend?

Mis je nog een trend? Laat het ons weten en we zetten deze er direct bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *