zomer outfit tips 1
Fashion

5 ZOMERSE OUTFIT TIPS VOOR DE ZOMER VAN 2019

Voorwoord

De ideale zomeroutfit is voor iedereen verschillend, maar die van 2019 is heel divers.

Mensen creëren door de jaren heen ook hun eigen mode, maar wil je graag uitblinken in de zomer van 2019 dan volgen hieronder enkele tips. Hopelijk word jij de fashionchick van de zomer 2019 en laat je vele harten smelten met jouw prachtige outfit voor dit seizoen.

Jumpsuit of playsuit?

De jumpsuit is de laatste jaren in de opmars en zeer zeker niet te missen in je kledingkast. Ze bestaan in vele kleuren en vormen en uitstekend te combineren met sportieve schoenen. Bij een etentje kan je deze dan veranderen door een degelijke schoen. Een lichte vestje kan altijd over een jumpsuit gedragen worden. De korte jeans vestjes zijn hier ideaal voor. Hier kun je veel geld besparen en kun je tal van deze kleding vinden.

De playsuit daarentegen is een variant van de jumpsuit, maar dan een kort broekje. De blote benen worden hier getoond. Deze outfit wordt vaak op festivals en in parken tijdens de picknick gedragen. Het is speels en bestaat ook in vele prints. Draag hieronder leuke sneakers of sandalen en je bent helemaal top. Natuurlijk kan ook een sleehak. Modetrends zijn elk jaar anders, maar wil je graag iets zelf bedenken, kan je dit nog altijd met leuk accessoires. Zoals een riempje of een toffe armband etc.

De maxi jurk als strand of avondjurk

Een lange wijde jurk is altijd romantisch. Met een maxi jurk kan je er heel klassevol uitzien. Dit is ook goed te combineren met een oversized trui, liefst met V-hals. Deze kan je gerust aandoen als het s avonds wat frisser wordt. De oversized pullover vervangt een jas en is zelfs voor mannen een blikvanger voor deze zomer.

Onder deze jurk is het ook mogelijk om stoere laarzen te dragen, zelfs bij stralend weer. Best is dat je ééntje kiest, die je taille accentueert, dan gaat deze minder wijd. Zo een jurk kan ook in de winter gedragen worden met een dikkere panty. Dan heb je dubbel voordeel.

De zonnebril

Een onmisbaar voorwerp is de zonnebril als zomeroutfit. Deze zou de hele zomer niet van je zijde mogen wijken. Zet je hem niet op, verberg je hem even in je handtas of zet hem cool op je hoofd. Zowel mannen en vrouwen dragen ze graag op een zonnige dag. Er zijn zelfs dagen dat de zon niet schijnt maar de lucht sterk is en dan beschermt dit toch nog eens je ogen. Er zijn veel trendy brillen te koop. De prijs varieert, deze keuze laat ik aan jou.

Onzichtbare sokken

Iedereen weet wel dat je best sokken in je sneakers draag, maar in de zomer van die sokken die uitpuilen vindt niet iedereen elegant. Een geweldige oplossing zijn de onzichtbare sokken. Het grote voordeel is dat ze niet afzakken en je voeten zijn beschermt, want geef nu toe met blote voeten in schoenen is niet erg hygiënisch. Er zijn talloze kleuren, zelfs voor mannen. Fashion is ook vaak uitproberen en voor iets nieuws openstaan.

Stel je voor dat je niet goed bent in het kiezen van een uitrusting die bij je past, dan kan je nog altijd naar de website en styling service Zalon. Daar krijg je een persoonlijk professioneel stylist die voor jou een collectie samenstelt. Deze wordt met de post verstuurd en je betaalt enkel wat jij fantastisch vindt. Zeer handig om eens een ander te laten kiezen en nog spannend ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *