Tips

3 dingen die belangrijk zijn in een bruidsoutfit

Als het gaat om het uitzoeken van een trouwjurk, zijn er veel dingen die een rol spelen bij de beslissing. Je wilt iets vinden waardoor je er prachtig uitziet en je mooi voelt op je grote dag! Hier zijn 3 dingen die belangrijk zijn in de outfit van een bruid:

Confidence is de key

De jurk moet je zelfverzekerd en mooi laten voelen. Je wilt terugkijken op je trouwfoto’s en houden van hoe je eruit zag. De jurk moet goed passen en comfortabel zijn om te dragen. Je wilt niet dat je de hele avond aan je jurk moet trekken of dat hij naar beneden valt. De stof moet van hoge kwaliteit zijn, zodat hij er goed uitziet op foto’s en nog jaren meegaat. Je wilt een tijdloze stijl die er over 20 jaar niet gedateerd uitziet. De kleur moet een aanvulling zijn op je huidskleur en het algemene thema van de bruiloft. Je wilt geen witte jurk als iedereen zwart draagt! De details van de jurk moeten eenvoudig en elegant zijn. Je wilt niets te pietluttig of over-the-top.

Accessoires

De sluier moet een aanvulling op de jurk en niet weg te nemen van het. Je wilt de sluier kunnen verwijderen als dat nodig is. 

De schoenen moeten comfortabel genoeg zijn om de hele avond in te dansen! Je wilt niet dat je voeten pijn doen aan het eind van de avond. 

De bruidssierraden moeten eenvoudig en elegant zijn, net als de jurk. Je wilt niets dat je jurk overschaduwt.

Trouwjurk

Je trouwjurk is een van de belangrijkste beslissingen die je neemt voor je grote dag! Houd deze dingen in gedachten bij het winkelen voor je perfecte jurk.  Met zoveel keuze kan het overweldigend zijn, maar als je deze punten in gedachten houdt, vind je de jurk van je dromen in een mum van tijd!